The Walking Dead Art: Μεγάλη επιτυχία στα εγκαίνια της έκθεσης! (pics)

Gazzetta team
The Walking Dead Art: Μεγάλη επιτυχία στα εγκαίνια της έκθεσης! (pics)
Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολυάριθμων φίλων της σειράς αλλά και πολλών γνωστών προσωπικοτήτων πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Μαρτίου, τα εγκαίνια της έκθεσης The Walking Dead ART.

Οι καλεσμένοι που τόλμησαν να βρεθούν στα εγκαίνια της πιο ανατρεπτικής έκθεσης τέχνης, βίωσαν μια μοναδική εμπειρία καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα εξαιρετικά έργα των 52 καλλιτεχνών που εμπνεύστηκαν από την σειρά «The Walking Dead» και επιβίωσαν από το μοναδικό party που ακολούθησε!

Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου παραμένοντας ανοικτή έως και την Κυριακή 18 Μαρτίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα υψηλής αισθητικής έργα τέχνης των 52 καλλιτεχνών, αλλά και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, παίρνοντας μέρος στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιούνται στο χώρο της έκθεσης. Οι δράσεις περιλαμβάνουν προβολές επεισοδίων της σειράς «The Walking Dead», καθώς και μια ευρεία γκάμα ομιλιών, συζητήσεων και workshops με θεματολογία σχετική με τη σειρά. Η κουλτούρα των ζόμπι στην TV και τον κινηματογράφο, οι προκλήσεις ενός comic artist, προπόνηση αυτοάμυνας σε περίπτωση επίθεσης από ζόμπι, ανάλυση της ψυχολογίας και καταπολέμηση παιδικών φοβιών, μαγειρική ζόμπι cupcakes και «Carol’s Cookies» και μια μεταμόρφωση ζόμπι από τους μετρ των ειδικών εφέ, Αδελφούς Αλαχούζους είναι μερικές από τις παράλληλες δράσεις της έκθεσης.

©2017 by AMC Holdings LLC

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέχνης «The Walking Dead ART», που παρουσιάζει τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο της σειράς-φαινόμενο «The Walking Dead», μέσα από μια διαφορετική οπτική, πραγματοποιήθηκαν με ένα event εμπνευσμένο από τη σειρά και μοναδικές εμπειρίες για όσους βρέθηκαν εκεί. Οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του σκηνοθέτη και Διευθυντή της Σχολής κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη και το επαγγελματικό make up από την ομάδα της Kryolan, παρουσίασαν ένα μοναδικό live zombie act που αιφνιδίασε τους καλεσμένους, ενώ το party συνεχίστηκε με το spiritual DJ set του Valeron.

Για τη βραδιά των εγκαινίων το περιστύλιο του Ωδείου, μεταμορφώθηκε σε ένα post apocalyptic street party, με την παρουσία του Hellmann’s burger truck και των Hellmann’s sauces. Η Βίκος Cola, ήταν εκεί για να δροσίσει όλους τους καλεσμένους όπως και τα ροφήματα Starbucks που προσέφεραν chilled δόσεις ενέργειας σε όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια. Τόσο η Βίκος Cola όσο και τα Starbucks Chilled Classics θα βρίσκονται στο Ωδείο Αθηνών καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης «The Walking Dead ART».

©2017 by AMC Holdings LLC

Επίσης το «παρών» στα εγκαίνια έδωσε το Jägermeister με το θεματικό hallo freaks happening, στο after party της έκθεσης σε χώρο όπου πλήθος κόσμου διασκέδασε μέχρι αργά. Οι καλεσμένοι δοκίμασαν τις γευστικές δημιουργίες της ομάδας της Exquisite Catering, ενώ η Tsantali προσέφερε τα μοναδικά κρασιά της, στους καλεσμένους των εγκαινίων.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό από σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου έως Κυριακή 18 Μαρτίου με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο τέχνης, τόσο στην έκθεση μέσω των QR codes που έχουν τοποθετηθεί δίπλα σε κάθε έργο, όσο και μέσω του site. Όσοι ψηφίσουν μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν μια 4K τηλεόραση Panasonic 40 ιντσών ΤΧ-40ΕΧ600 και συλλεκτικά δώρα της σειράς. Τα τρία έργα που θα αναδείξει το κοινό και η κριτική επιτροπή της έκθεσης, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των τεχνών, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, θα βραβευθούν!

©2017 by AMC Holdings LLC

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης τέχνης «The Walking Dead ART» έχει αναλάβει η M art. H ενέργεια διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με στήριξη από το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net, το οποίο λειτουργεί με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Κάθε μέρα, η έκθεση θα πλαισιώνεται από πληθώρα παράλληλων δράσεων:

Η έκθεση τέχνης «The Walking Dead ART» αντλεί έμπνευση από τη σειρά - φαινόμενο «The Walking Dead». Τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22:45, αποκλειστικά στο FOX λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων: www.thewalkingdeadart.gr

Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο, από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου στο ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, με πληθώρα παράλληλων δράσεων και μαραθώνιους προβολής των επεισοδίων της σειράς.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: Πέμπτη - Παρασκευή: 14.00 – 22.00 και Σάββατο - Κυριακή: 10.00 - 22.00