Το νέο trailer του «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» (vids & pics)

Gazzetta team
Το νέο trailer του «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» (vids & pics)
Έξι μήνες μετά το teaser trailer που μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τους «Τελευταίους Jedi» το όγδοο επεισόδιο στη σειρά του «Star Wars», το πρώτο κανονικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις ΗΠΑ (ξημερώματα Τρίτης στην Ελλάδα) στο ημίχρονο του αγώνα αμεριανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Βίκινγκς της Μινεσότα και τους Μπερς του Σικάγο.

Μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα είχε ήδη συγκεντρώσει 300.000 θεάσεις στο YouTube. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου (και μία ημέρα νωρίτερα στη χώρα μας).

Στο επίκεντρο του τρέιλερ είναι η καλή Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) και ο κακός Κάιλο Ρεν ('Ανταμ Ντράιβερ). Ξεχωρίζει επίσης ένας φοβισμένος Λουκ Σκάιγουόκερ (Μαρκ Χάμιλ), μια ανήσυχη Πριγκίπισσα Λέια (Κάρι Φίσερ) και ο Ανώτατος Ηγέτης Σνόουκ (Άντι Σέρκις), που στην προηγούμενη ταινία είχαμε δει μόνο ως ολόγραμμα. Πρέπει πάντως να επισημάνουμε ότι είναι περίεργο να βλέπεις τον Τσιουμπάκα χωρίς τον Χαν Σόλο στο πλευρό του...

Το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» φέρει την υπογραφή του Ράιαν Τζόνσον στο σενάριο και τη σκηνοθεσία και είναι η τελευταία ταινία της Κάρι Φίσερ. Θα είναι αφιερωμένη στην ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο στα 60 της χρόνια.

Η ένατη ταινία της σειράς, που θα κλείσει την τριλογία που ξεκίνησε το 2015 με το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», θα είναι σκηνοθετημένη από τον δημιουργό εκείνης της ταινίας, Τζέι Τζέι Έιμπραμς, ο οποίος αντικατέστησε τον Κόλιν Τρέβοροου μετά την αποχώρησή του τον περασμένο μήνα.

Θυμηθείτε εδώ το teaser trailer του περασμένου Απριλίου για το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi»:


Πηγή: reader.gr