Γι' αυτό ο Νίκος Καρβέλας ήταν ο πιο cult κριτής ever! (vids)

Gazzetta team
Γι' αυτό ο Νίκος Καρβέλας ήταν ο πιο cult κριτής ever! (vids)
Την Δευτέρα το «Έψιλον» ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα, κάνοντας ακόμα πιο... φτωχό το «Star Academy» και το gazzetta.gr καταγράφει, γιατί ο Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής ήταν ο πιο cult κριτής που έχουμε δει ποτέ!

Του Νίκου Μαρούδα

Από την πρώτη μέρα που ακούσαμε πως ο Νίκος Καρβέλας θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Star Academy», ήμασταν σίγουροι πως θα απολαύσουμε μοναδικές στιγμές! Δεν πέσαμε έξω ούτε ελάχιστα. Ήταν ίσως ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει αυτό το show που παρά τις δυσκολίες που έχει συναντήσει, συνεχίζεται κανονικά...

Εμείς, μία μέρα μετά το τέλος του Καρβέλα από το παιχνίδι, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στιγμές του και σας παρουσιάζουμε γιατί θα μείνει για πάντα στην ιστορία των πιο cult εμφανίσεων σε κριτική επιτροπή!

Το καλό πράγμα από την αρχή φαίνεται

Στην πρεμιέρα του show φάνηκε πως ο Καρβέλας δεν θα μας απογοητεύσει! Αξέχαστη η στιγμή της παρουσίασής του. Τότε που εμφανίζεται και δεν λέει ούτε καλησπέρα στον Μένιο Φουρθιώτη, κάνοντας μια κίνηση σαν να του λέει «Μη μιλάς, θα τα πούμε»... Που να 'ξερε, ότι το εννοούσε!

Στα πρώτα επεισόδια ήταν και η πρώτη κόντρα του παρουσιαστή με τον κριτή. Τότε που ο δεύτερος είχε... αρπαχτή και με έναν παίκτη για ένα σεξιστικό σχόλιό του. Αφού λοιπόν... τραγούδησε ο συγκεκριμένος σπουδαστής στη συνέχεια ήρθε η ώρα της κριτικής. Ενώ παίκτης και κριτής τα έλεγαν, ο Μένιος θέλησε να διακόψει τον δεύτερο. Τι κάνεις βρε Μένιο...

Στο ίδιο live, ήταν ξεκάθαρος για το τι περιμένει από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση... Την αποχώρηση! Αυτό είχε απαντήσει με απόλυτη φυσικότητα με αποτέλεσμα να αφήσει και πάλι άπαντες άφωνους!

Ίσως όμως μια από τις κορυφαίες στιγμές του Νίκου Καρβέλα να ήταν άλλη. Πάλι σε ένα από τα πρώτα live, θέλησε να δείξει τον θαυμασμό του για μια διαγωνιζόμενη. Όμως δεν είχε ο άνθρωπος να της ρίξει κάποιο λουλούδι όπως γίνεται στα μπουζούκια. Έτσι, έβγαλε την τσίχλα του και της την πέταξε για να δείξει τον θαυμασμό του. Δεν κατάλαβα δηλαδή, τι πιο φυσιολογικό;

Άρχισε να βαριέται...

Με τον καιρό λοιπόν κι αφού έβλεπε πως ό,τι έκανε σχολιαζόταν με άσχημο τρόπο, απηύδησε ο άνθρωπος και άρχισε να δείχνει τι βαρεμάρα του! Δεν σας έχει τύχει ποτέ εσάς να πάτε στην δουλειά σας και να βαριέστε; Ε, αυτό έπαθε κι εκείνος, αμέσως να του την πέσουν!

Φαινόταν στα τελευταία live, θα προτιμούσε να είναι κάπου αλλού. Βαριόταν, δεν ήθελε πολλά πολλά, ήταν λακωνικός, έδινε την βαθμολογία του και περίμενε να τελειώσει το... 8ωρο να πάει σπίτι!

Αυτό δεν άρεσε απ' ότι φάνηκε στο «Έψιλον» και αποφάσισε (όπως αποκάλυψε ο ίδιος) να του στείλει εξώδικο. Μωρέ στον Καρβέλα εξώδικο και θα το άφηνε έτσι; Δεν υπήρχε περίπτωση! Έτσι λοιπόν ήρθε και το... ξέσπασμα!

Η τελευταία παράσταση

Όσο εντυπωσιακά άρχισε, τόσο και τελείωσε η σύντομη καριέρα του Νίκου Καρβέλα ως κριτή στο «Star Academy» ή αλλιώς, στην άσχημη αντιγραφή του άκρως επιτυχημένου «Fame Story». Η αποκάλυψη του Καρβέλα για το εξώδικο έβγαλε από τα... ρούχα του τον Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος με την σειρά του επιτέθηκε στον Έλληνα καλλιτέχνη.

Αποτέλεσμα αυτού; Ο Καρβέλας να πει στον παρουσιαστή «δεν μπορείτε να μιλήσετε ελληνικά» και αφού είχε προηγηθεί ο τελευταίος μυθικός καβγάς των δύο...

Τελικά την Δευτέρα, ο Καρβέλας αποτέλεσε παρελθόν από το «Έψιλον». Πολλοί ανέμεναν αυτή την εξέλιξη μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο. Εμείς δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, αλλά έγινε...

Επειδή όμως, ο Καρβέλας ήταν όντως απολαυστικός στα 9 live που πρόλαβε να συμμετάσχει, εμείς συγκεντρώσαμε σε 8 βίντεο τα όσα είπε όσο ήταν στο παιχνίδι και σας τα παρουσιάζουμε! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα!