Το gazzetta αποκαλύπτει τις μεγάλες επιστροφές του Rockwave!

Gazzetta team
Το gazzetta αποκαλύπτει τις μεγάλες επιστροφές του Rockwave!
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι Anathema και οι Paradise Lost επιστρέφουν στην Αθήνα το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Rockwave Festival, μαζί με τους Gojira!

Από τον Θάνο Σαρρή

Ο σχεδιασμός του Rockwave Festival προχωρά δυναμικά. Το «βαρύ» όνομα των Placebo έχει ήδη ανακοινωθεί και όπως ανίχνευσαν οι κεραίες του gazzetta.gr, η Didi Music έχει έρθει σε συμφωνία με μερικά ακόμα δυνατά ονόματα!

Στο πλαίσιο του μεγαλύτερου καλοκαιρινού φεστιβάλ λοιπόν, όλα δείχνουν ότι επιστρέφουν οι Paradise Lost. Η αγαπημένη βρετανική μπάντα από τους σκοτεινούς ουρανούς του Χάλιφαξ έχει εξελιχθεί σε all time clasic για το ελληνικό κοινό και επιστρέφει για να ταρακουνήσει για τα καλά τη Μαλακάσα!

Μαζί τους, ένα ακόμα γκρουπ που έπαιξε το δικό του ρόλο στην εξέλιξη του σκοτεινού ήχου, ξεχώρισε από τη σκηνή του Λίβερπουλ και έχει πολλές συμπάθειες στην Ελλάδα. Ο λόγος για τους Anathema, οι οποίοι, εξελίσσοντας τη μουσική τους κέρδισαν ακόμα περισσότερους fans. Τα αδέρφια Canavagh με την μπάντα τους αποτελούν σημείο αναφοράς για μια ολόκληρη σκηνή και η παρουσία τους δίνει μια ξεχωριστή νότα στο συναυλιακό καλοκαίρι!

Το τρίτο συγκρότημα είναι οι Gojira. Το 2009 οι Γάλλοι είχαν εμφανιστεί στο πλάι των Heaven & Hell, στην τελευταία εμφάνιση του Dio στην Ελλάδα και είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τους. Ο ξεσηκωτικός groove-progressive ήχος τους είχε ξεσηκώσει τους πάντες, καθώς πρόκειται μια από τις καλύτερες μπάντες του είδους για τη νέα γενιά! Ο Μαx Cavalera, έχοντας ενθουσιαστεί από τον ήχο τους, πήρε τον Joe Duplantier στους Cavalera Conspiracy!

Όπως μαθαίνουμε, η παρουσία των τριών συγκροτημάτων αναμένεται να οριστικοποιηθεί σύντομα, δημιουργώντας ένα ακόμα εξαιρετικό line up!