Τον λήστεψαν γυναίκες!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Δύο γυναίκες επιτέθηκαν σε 80χρονο που διατηρούσε κατάστημα ψιλικών στο Καλαμωτό Θεσσαλονίκης και του απέσπασαν 500 ευρώ!
Η ληστεία... φύλο δεν κοιτά! Η κρίση οδηγεί τον κόσμο σε ακραίες ενέργειες για λίγα ευρώ και από την κατάσταση αυτή δεν ξεφεύγουν οι γυναίκες. Τρανό παράδειγμα αυτό της Θεσσαλονίκης, όπου δύο κοπέλες επιτέθηκαν σε ψιλικατζίδικο 80χρονου, του πήραν 500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως πήγε στο σημείο η αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Βίντεο-ντοκουμέντο από την τοποθέτηση βόμβας έξω στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη: Η στιγμή που ο δράστης την αφήνει και φεύγει
- Συνελήφθη φερόμενος αρχηγός κυκλώματος απάτης στον ΕΟΠΥΥ: Ζημία άνω των 405.000 ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Ένας προσωρινά κρατούμενος και 5 ελεύθεροι στην υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών
