Αναστασιάδης: Είμαι ικανοποιημένος
Ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου, ο οποίος βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο μέχρι τις πρωινές ώρες, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε «σκληρή μάχη» και τόνισε ότι αποφεύχθηκε το χειρότερο σενάριο, που ήταν η άτακτη χρεοκοπία.
Η επιλογή είπε, ήταν μεταξύ ενός κακού και ενός τρισχυρότερου σεναρίου. Χαρακτήρισε σημαντικό ότι δεν θα επιβαρυνθούν άλλοι τομείς και ότι οι τράπεζες θα ανακεφαλαιοποιηθούν από μόνες τους. Ο κύριος Χριστοφόρου είπε ότι μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων δεν υπήρξαν αντιπαραθέσεις και ότι όλοι συμπεριφέρθηκαν με ευθύνη μπροστά στην τραγικότητα των στιγμών.
Ωστόσο, οικονομικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν την συμφωνία «οδυνηρή » για την Κύπρο και σημειώνουν ότι υπάρχουν αρκετά σημεία, που πρέπει να διευκρινιστούν.
Πηγή: www.skai.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Οι Βρετανοί... νοσταλγούν την Ε.Ε.: Το 50% θέλει επιστροφή, δέκα χρόνια μετά το Brexit
- Αγόρασε άγαλμα 350€ σε μάντρα και αποδείχθηκε πως ήταν χαμένος μπαρόκ θησαυρός: «Μπορεί να φτάσει τις 11.000€»
- Τεξανός βρήκε τσάντες με 128.000 δολάρια και 19 επιταγές σε ΑΤΜ και τις επέστρεψε πίσω: «Δεν έλειπε ούτε σεντ»
