Ο γιος του Σταλόνε ήταν νεκρός εδώ και μέρες!

Gazzetta team
Ο γιος του Σταλόνε ήταν νεκρός εδώ και μέρες!
Ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του, υπολογίζεται ότι πέθανε πριν από τουλάχιστον 4 ημέρες!

Σε αυτό το ανατριχιαστικό συμπέρασμα κατέληξε ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία στη σορό του Σέιτζ Σταλόνε.
Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση κάνουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του άτυχου 36χρονου, αλλά και την κατάσταση στην οποία ήταν το σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πτώμα του Σέιτζ Σταλόνε βρέθηκε σε ένα δωμάτιο ιδιαίτερα ακατάστατο και βρώμικο. Παντού υπήρχαν πεταμένα ρούχα, συσκευασίες από έτοιμα φαγητά, αποτσίγαρα, κουτάκια αναψυκτικών και μπουκάλια μπύρας.

Όπως έγινε γνωστό, κανείς δεν είχε επικοινωνήσει με τον Σέιτζ από την προηγούμενη Παρασκευή, έτσι δεν είχε γίνει αντιληπτό ότι κάτι του είχε συμβεί.

Από το περιβάλλον του προκύπτει ότι ο 36χρονος ζούσε σαν ερημίτης. Δεν είχε πολλές κοινωνικές επαφές και επιδίωκε συχνά να μένει μόνος του. Αυτή τη φορά, όμως, οι φίλοι του ανησύχησαν επειδή οι μέρες περνούσαν και δεν είχαν νέα του, ενώ δεν είχε εμφανιστεί και στη δουλειά του.

Είχε ιδρύσει μια εταιρία παραγωγής και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά προβλήματα, ωστόσο, δεν ήθελε να ζητήσει χρήματα από τον πατέρα του.

Πηγή: newsbeast.gr