Παπούτσι στον Μπρέιβικ!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ένταση στη δίκη του Νορβηγού μακελάρη Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος στις 22 Ιουλίου του 2011 σκότωσε 77 άτομα! Αδερφός θύματος του πέταξε ένα παπούτσι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία.
Το παπούτσι πέτυχε τον συνήγορο του δολοφόνου, εν μέσω επιδοκιμασιών, την ώρα που ο αδερφός του θύματος φώναζε: «Δολοφόνε! Να πας στην κόλαση, να πας στην κόλαση, σκότωσες τον αδελφό μου». Η αστυνομία τον απομάκρυνε, την ώρα που ο ίδιος... ευχόταν στον Μπρέιβικ να πάει στην κόλαση.
Πριν το επεισόδιο, ακούστηκαν καταθέσεις για τον τρόπο που έφυγαν από τη ζωή τα 12 από τα θύματα, ενώ σήμερα θα καταθέσουν και δύο μάρτυρες που κατάφεραν να γλιτώσουν.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Το πρήξιμο στο παντελόνι του Ντόναλτ Τραμπ που κίνησε υποψίες για την υγεία του: Ο Λευκός Οίκος απάντησε
- Νέος τεράστιος κρατήρας στη Σελήνη: Η NASA κατέγραψε κρατήρα 222 μέτρων
- Αμερικανός ταξίδεψε για 12 χρόνια σε 16 πολιτείες της Βραζιλίας και περίπου 50 πόλεις: «Εδώ βρίσκεται μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στον κόσμο»
