Την... έπεσαν στους φοροεισπράκτορες!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η εταιρεία είσπραξης φόρων Equitalia στη Νάπολι δέχθηκε τα «πυρά» εκατοντάδων Ιταλών, οι οποίοι απαιτούν τη διακοπή της λειτουργίας της και αντιδρούν στους φόρους!
Ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες σε αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα και... ξύλο, ενώ στην πόρτα της υπηρεσίας έπεσαν αυγά και κόκκινη μπογιά. Κεντρικά συνθήματα των διαδηλωτών ήταν το Ora basta (Τώρα φτάνει) και Fermiamo Equitalia subito (πρέπει να σταματήσουμε αμέσως την Equitalia).
Οι διαδηλωτές καταγγείλουν ότι μέσα στο 2012 έχουν αυτοκτονήσει επτά Ναπολιτάνοι για λόγους που σχετίζονται με την οικονομική τους κατάσταση.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ζούμε μεγάλες στιγμές: Ο πρίγκιπας Χάρι, μετά την επανένωση με τον βασιλιά Κάρολο, εμφανίστηκε σε κόκκινο χαλί
- Σενάριο Γ' Παγκοσμίου Πολέμου: Οι έξι χώρες που δεν πρέπει να βρίσκεσαι
- Ο άνθρωπος που είχε προβλέψει την κρίση του 2008 και τον κορονοϊό προειδοποιεί: «Φοβάμαι ένα παγκόσμιο κραχ εξαιτίας της ΑΙ»
