Πόσα τσέπωσε η Μπιγιονσέ; (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η 31χρονη Μπιγονσέ γίνεται η πρώτη επώνυμη που θα δει το πρόσωπό της να φιγουράρει στα κουτάκια της Pepsi στα πλαίσια μιας συμφωνίας μαμούθ που έκανε πολλούς να ζηλέψουν.
40 εκ. ευρώ έρχεται να προσθέσει στα ήδη 230 εκ. ευρώ στα οποία ανέρχεται η προσωπική της περιουσία η Μπιγονσέ, μετά την πρωτοποριακή συμφωνία που έκλεισε με την Pepsi.
Πέρα από το νέο της διαφημιστικό (το 5ο που κάνει για την Pepsi) το οποίο θα προβληθεί κατά την διάρκεια του Superbowl (του τελικού του αμερικάνικου ποδοσφαίρου που παρακολουθούν περισσότεροι από 500 εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο), η Μπιγιονσέ θα δει το πρόσωπό της να φιγουράρει στα limited edition κουτάκια αναψυκτικών που θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως μέσα στον Μάρτιο του 2013.
Ταυτόχρονα η Pepsi θα σπονσοράρει την περιοδεία της τραγουδίστριας που θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο καθώς επίσης και μιας σειρά άλλα project της Μπιγονσέ που δεν έχουν καμιά σχέση με το προϊόν, όπως live event, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή ακόμη και φωτογραφήσεις ή βιντεοκλίπ.
Πηγή: iefimerida.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Οδύσσεια: Η Ωραία Ελένη του Νόλαν τα έβαλε με τον Όμηρο - «Γιατί αφιέρωσες τόσο λίγο χρόνο στις γυναίκες;»
- Η Κέιτ Χάντσον βρήκε το “happy place” της στη Σκιάθο - Οι πόζες με μπικίνι και οι βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά
- Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι: Η συμβουλή γάμου του Άνταμ Σάντλερ που έγινε viral
