Μεγάλη Παρασκευή για Φοίνικα και Ηρακλή!

Μεγάλη Παρασκευή για Φοίνικα και Ηρακλή!

bet365

Άμεση ήταν η αντίδραση του αθλητικού δικαστή, καθώς αποφάσισε να εκδικάσει αύριο Παρασκευή την ένσταση του Φοίνικα κατά του κύρους του πέμπτου τελικού. Το παρών μετά από σχετική κλήση τόσο οι Συριανοί όσο και οι «κυανόλευκοι».

Το τελευταίο πριν βέβαια το επόμενο, επεισόδιο στο σήριαλ που υπάρχει και έχει να κάνει με τον πέμπτο τελικό, θα παιχτεί αύριο Παρασκευή στον Αθλητικό Δικαστή. Εκεί θα συζητηθεί η ένσταση του Φοίνικα Σύρου κατά του κύρους του αγώνα, με την οποία ουσιαστικά ζητάει να κατακτήσει στα χαρτιά το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε τόσο τους ανθρώπους της ομάδα των Κυκλάδων, όσο και αυτούς του Ηρακλή να βρεθούν στις 11:00 στα γραφεία και πλέον όλοι αναμένουν με αγωνία την απόφαση που μπορεί να κρίνει όλη την χρονιά για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «O αθλητικός δικαστής καλεί την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. τo σωματείο του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ/ΤΑΠ και του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, οπότε θα εκδικαστεί η ένσταση που υπέβαλε το σωματείο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ κατά του κύρους του αγώνα της 28/4/2012 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα