«Ερυθρόλευκες» κραυγές για 1.000 ευρώ!

«Ερυθρόλευκες» κραυγές για 1.000 ευρώ!

Φώτης Καρακούσης
«Ερυθρόλευκες» κραυγές για 1.000 ευρώ!

bet365

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για βρώμικο πόλεμο που γίνεται σε βάρος του, εξέδωσε το ΤΑΑ Ολυμπιακός με αφορμή το πρόστιμο 1.000 ευρώ με το οποίο τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Μίλωνα.

Μέσω σκληρής ανακοίνωσης απάντησε στην αθλητική δικαιοσύνη ο Ολυμπιακός για το χρηματικό πρόστιμο των 1.000 ευρώ με το οποίο τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά των οπαδών στου στον αγώνα με τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο μέχρι και για βρώμικο πόλεμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά την άδικη τιμωρία του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για επεισόδια πολιτών με την Αστυνομία έξω από το γήπεδο του Μίλωνα, νοιώθουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για:

1. Την ύποπτη και προκλητική στάση της Αστυνομίας η οποία είδε, μόνο εκείνη, τραυματισμό αστυνομικού εντός γηπέδου, ενώ οι διαιτητές και ο παρατηρητής του αγώνα δεν ανέφεραν το παραμικρό περιστατικό στις εκθέσεις τους.

2.Την προχειρότητα με την όποια ο Αθλητικός Δικαστής κος Κωνσταντίνος Σκούβαρης μας εγκάλεσε και μας καταδίκασε για μικρής έκτασης γεγονότα εκτός γηπέδου αμφίβολης προέλευσης, όταν επανειλημμένα άλλες ομάδες έχουν αθωωθεί για πολύ σοβαρότερα περιστατικά από "αντιεξουσιαστές".

Στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης που κάνουμε, κάθε ευρώ είναι απαραίτητο και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βάζει εμπόδια καταδικάζοντας μας, άδικα και αναίτια με οικονομικά πρόστιμα.

Ευχόμαστε η δικαιοσύνη, στην έφεση που θα κάνουμε, να σταθεί στο ύψος της, αγνοώντας τις υποδείξεις των σχεδιαστών του βρώμικου πολέμου κατά της ομάδας μας.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα