Βαγγέλης Αρναούτογλου
ΠερισσότεραΤο «ας το κάνει κάποιος άλλος» που ο Μπρινιόλι δεν θα έλεγε ποτέ
Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τη νοοτροπία του Ιταλού γκολκίπερ, Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τα μηνύματα που περνάει μιλώντας ανοιχτά.
Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τη νοοτροπία του Ιταλού γκολκίπερ, Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τα μηνύματα που περνάει μιλώντας ανοιχτά.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει μέσα από το blog του στο Gazzetta, με το δικό του τρόπο, τη νίκη-ανάσα του Ολυμπιακού επί της Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League.
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιαγκελόνια και επισημαίνει κάποιες πρώτες μικρές αλλαγές.
Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το πρόσωπο που έδειξε και χθες ο ΠΑΟΚ και τον τρόπο που κέρδισε, επιμένοντας στις προτεραιότητες που υπάρχουν.
O Αλέξης Βιρβίλης γράφει στο blog του στο Gazzetta για τη νίκη... καρδιάς και ψυχής του Ολυμπιακού επί της Γιαγκελόνια.
Ο Γιώργος Στράντζαλης γράφει για την παραδοχή και το στοίχημα Γρηγορίου, καθώς και για τις προσθήκες που έφεραν ποιότητα αλλά «έδιωξαν» μέρος της λειτουργίας του Άρη
Ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ γράφει για την καρμική σχέση Ολυμπιακού-Γιάρεμτσουκ, με τον Ουκρανό να επιβιώνει στα δύσκολα και να οδηγεί την ομάδα του σε μεγάλες νίκες!
Ο Ολυμπιακός πάτησε ένα κουμπί αγωνιστικής επανεκκίνησης και σε σημείο που χρειαζόταν τους παίκτες – κλειδιά τους βρήκε για να φτάσει σε αυτό το 2-1 επί της Γιαγκελόνια. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.
Ο Σάββας Τζιομπάνογλου γράφει για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, το rotation του Αλέσιο Λίσι, το πρώτο γεμάτο 90λεπτο του Γιάκιτς και την ηρεμία πριν το Αγρίνιο.
Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για το σόου του μαγικού Αζεντίν Ουναΐ στη Λεωφόρο, για τις εξηγήσεις του Τζέικομπ Νίστρουπ στη συνέντευξη Τύπου και για το 6/6 του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.