Δημήτρης Τομαράς
ΠερισσότεραΕθνική Ελλάδας: Η ενδιαφέρουσα δοκιμή και η πιο νευραλγική γραμμή της
Ο Δημήτρης Τομαράς στέκεται στο blog του σε μία ενδιαφέρουσα δοκιμή του Σερβοέλληνα κόουτς αλλά και στον χώρο του άξονα για την Ελλάδα.
Ο Δημήτρης Τομαράς στέκεται στο blog του σε μία ενδιαφέρουσα δοκιμή του Σερβοέλληνα κόουτς αλλά και στον χώρο του άξονα για την Ελλάδα.
Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τρεις μεγάλους στόχους του Παναθηναϊκού, για τη χρονική πίεση δεδομένων των πολλών αναγκών στο μεταγραφικό πεδίο και για τον κίνδυνο που ελλοχεύει.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα που θα συνεχίσει ως head coach στην ΑΕΚ και απόλυτος ηγέτης, ο Μάκης Αγγελόπουλος που ορισμένοι ξέχασαν τι έχει προσφέρει στην Ένωση και το NBA Europe. Ο Νίκος Καρφής γράφει.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναλύει στο blog του στο Gazzetta μία παράμετρο που παίζει κι αυτή το ρόλο της στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.
Ο Αντώνης Καλκαβούρας βαθμολογεί τους «αιώνιους αντιπάλους» στα πρώτα 80 λεπτά των τελικών και εκτιμά ότι την ώρα που οι «πράσινοι» βρίσκουν σκληράδα και momentum, οι «ερυθρόλευκοι» οπισθοχωρούν και δεν παίζουν το μπάσκετ που τους πήγε στην κορυφή της Ευρώπης...
Ο Νίκος Παπαδογιάννης κλείνει την αυλαία του δεύτερου τελικού και προσπαθεί διστακτικά να κάνει προγνωστικά για τη συνέχεια.
Ο Γιώργος Κούβαρης γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον 2ο τελικό της Stoiximan GBL και αφού εξηγεί ότι οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν σημάδια ζωής, στέκεται στον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.
Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης γράφει για την τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Game 2 και την τοξικότητα που δεν λέει να αφήσει το μπάσκετ ήσυχο.
Ο Γιάννης Πάλλας εξηγεί πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έφερε τη σειρά με τον Ολυμπιακό στα ίσια βγάζοντας τον αντίπαλο από τον τρόπο παιχνιδιού του με τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις να κάνει τη διαφορά.
Ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ, παρατηρεί ότι η τοξικότητα περιμένει στη γωνία να αλλάξει χρώμα και πως το μόνο που μας νοιάζει είναι η δικαιοσύνη μας περάσει τη γραμμή, μέχρι να αρχίσει να μπάζει νερά!