Νίκος Παπαδογιάννης
ΠερισσότεραΟ Ολυμπιακός του Μοντέρο και ο Μοντέρο του Ολυμπιακού
Ο Νίκος Παπαδογιάννης αναλύει από το στασίδι του ...ψάλτη τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Ολυμπιακού.
Ο Νίκος Παπαδογιάννης αναλύει από το στασίδι του ...ψάλτη τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Ολυμπιακού.
Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου πιάνεται από την ανακοίνωση της ΑΕΚ και καταθέτει τα συμπεράσματά του για όσα έγιναν στον Βόλο.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για παίκτες που ακόμη δεν έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στον Ολυμπιακό.
Ο Αλέξης Βιρβίλης γράφει για τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ που καλείται να βρει περισσότερες λύσεις απέναντι σε οργανωμένες άμυνες, τον Πουέρτα που πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός και τους Φρόιλερ, Γκουστάβο Σα που αποτελούν σημαντικά κομμάτια στον άξονα
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για μία αλλαγή που έκανε τον Παναθηναϊκό διαφορετικό σε σχέση με τον καλοκαιρινό του εαυτό.
Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στο blog του στο Gazzetta για το 1-3 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο σε αγώνα που στράβωσε πάρα πολύ, αλλά στο τέλος δεν ήρθε η γκέλα όπως πολλοί περίμεναν.
Η πρώτη νίκη του Πέδρο Ακόστα με την KTM, η ώριμη παρουσία της Aprilia και η δύσκολη Κυριακή της Ducati αφήνουν το MotoGP με ελάχιστες βεβαιότητες στους επτά αγώνες που απομένουν.
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει στο Gazzetta για την πέμπτη αγωνιστική, στην οποία συνέβησαν πολλά, χωρίς να αλλάξει επί της ουσίας τίποτα.
Ο Δημήτρης Βέργος γράφει για τον παικταρά Λούκα Γιόβιτς που καθάρισε στον Βόλο και για την ΑΕΚ που πρέπει να γίνει πειστική και στα εκτός έδρας, αλλά για την ώρα κρατάει ένα σημαντικό τρίποντο.
Ο Σάββας Τζιομπάνογλου γράφει για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού, το κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο και τα λάθη που τον άγχωσαν χωρίς να του στερήσουν όσα δικαιούταν