Γιουλ: Έκανε stand-up comedy και τα «έσπασε»! (vid)

Γιουλ: Έκανε stand-up comedy και τα «έσπασε»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Γιουλ: Έκανε stand-up comedy και τα «έσπασε»! (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Γιουλ σε ένα μονόλογο που όμοιός του, δεν υπάρχει! «Δεν καταλαβαίνω γιατί λέμε "Γιουλ" και όχι "Γιασικεβίθιους"!».

Μεγάλες ικανότητες εντός κι εκτός παρκέ ο Σέρχιο Γιουλ!

«Μαγεύει» στους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης σε Ισπανία και Euroleague και πλέον ξεδίπλωσε το ταλέντο του και στο stand-up comedy!

Ο παίκτης της «Βασίλισσας» φιλοξενήθηκε στην βραδινή εκπομπή «LATE MOTIV» και αυτοσαρκάστηκε, ενώ πέρασε από το... μικροσκόπιο και τους συμπαίκτες του σε Ρεάλ και εθνική Ισπανίας.

«Θα μιλήσω μόνο δέκα λεπτά, ή όπως λέει και ο Φακούντο Καμπάτσο, που είναι Αργεντινός, "το φυσιολογικό"! Αλλά μην ανησυχείτε! Αυτός ο μονόλογος θα κρατήσει λιγότερο από όσο μια μπύρα στο χέρι του Μαρκ Γκασόλ, όταν πανηγυρίζει ένα τίτλο!», είπε, αρχίζοντας και καταχειροκροτήθηκε.

Στη συνέχεια, έδωσε... ρέστα, λέγοντας: «Με λένε Σέρχιο Γιούι, παίζω μπάσκετ... Ξέρετε, ο πόιντ γκαρντ που κέρδισε το MVP στο Παγκόσμιο... ήταν άλλος! Φιλιά στο Ρίκι Ρούμπιο!» και διευκρίνησε: «Με λένε Γιούι... Γιούι! Όχι Γιουλ, Τρουλ, Φουλ, Χούλι. Δεν έχω πρόβλημα, ε... Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά γιατί δεν λέμε επίσης "Γιασικεβίθιους";».

Έπειτα, αστειεύτηκε με το μαλλί του Σέρτζιο Σκαριόλο και τα μούσια του ίδιου και των συμπαικτών του στη «φούρια ρόχα», με αφορμή το σχόλιο του Άνχελ Αγιλάρ «το καλύτερο μπάσκετ με τα χειρότερα μούσια!».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα