«Προτιμώ να είμαι σπίτι μου παρά με αυτόν τον προπονητή»! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Προτιμώ να είμαι σπίτι μου παρά με αυτόν τον προπονητή»! (pics)

bet365

Ο Σακίλ ΜακΚίσιτς ξέσπασε κατά του προπονητή του μετά την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Ρεάλ και οι νησιώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους!

Το περασμένο καλοκαίρι η Γκραν Κανάρια απέκτησε τον Σακίλ ΜακΚίσιτς από την Ουσάκ Σπορτίφ, προσθέτοντας στο ρόστερ της ένα σκόρερ που κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του μετρώντας 15.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μ.ό.

Παρ' όλα αυτά, η χθεσινή ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το τελευταίο ματς του ΜακΚίσιτς με την Γκραν Κανάρια αφού οι νησιώτες έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό έπειτα από τις αναρτήσεις του στο Twitter κατά του προπονητή του, Λουίς Κασιμίρο!

«Το παιχνίδι μου είναι σε κίνδυνο! Προτιμώ να κάτσω σπίτι μου για το υπόλοιπο της ζωής μου παρά να παίζω με αυτόν τον προπονητή στην Γκραν Κανάρια. Θα πω περισσότερα όταν προσγειωθεί το αεροπλάνο μου» ήταν το επίμαχο σχόλιο του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα