Με την... αύρα του Πέιν!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με την... αύρα του Πέιν!

bet365

O Παναθηναϊκός ανέβηκε ψυχολογικά με την απόκτηση του Πέιν και ο γερο-Γιοβάισα πιστεύει πως οι «πράσινοι» θα κάνουν το ίδιο και στο παρκέ κόντρα στην Μπασκόνια (21:15, 8/2).

Γεια σας φίλοι μου!

Επιτέλους έφτασε η ώρα να ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας Euroleague, η οποία βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, αφού γίνεται πραγματικός χαμός για το πλοενέκτημα έδρας στα playoffs.

Φυσικά μία από αυτές τις ομάδες είναι ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει για ματς στο ΟΑΚA μετά την βαριά ήττα που υπέστη από την Μπάμπεργκ στην Γερμανία. Ο γερο-Γιοβάισα ξέρει πως ο Παναθηναϊκός στην έδρα του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από ομάδες σαν την Μπασκόνια.

Τίμιοι και συμπαθέστατοι οι Βάσκοι, αλλά στα ταξίδια τους μετρούν 4 νίκες και 7 ήττες. Έχουν χάσει στις έδρες των Ολυμπιακού, Ρεάλ, Φενέρ και Μακάμπι, κάτι που σημαίνει πως δεν την βγάζουν καθαρή με ομάδες που έχουν στόχο και όνειρα στη διοργάνωση.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Το... χαστούκι στο Μπάμπεργκ έχει... ταρακουνήσει την ομάδα του Πασκουάλ, η οποία έχει δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος και δεν έχει περιθώριο για ήττες στο ΟΑΚΑ. Το «τριφύλλι» στοχεύει στο πλεονέκτημα έδρας και η επικράτηση επί των Βάσκων μοιάζει μονόδρομος.

Το ΟΑΚΑ δείχνει τον δρόμο, αφού ο Παναθηναϊκός μετρά μόνο νίκες εκει, αν εξαιρέσουμε το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Ένα... βουντού στον εκπληκτικό Σενγκέλια θα ήταν αρκετό για να σας πάω ταμείο αλάνια μου.

Ο λάτρης της βότκας δεν αστειεύεται σήμερα. Έχει ανιχνεύσει τον άσσο των γηπεδούχων με -3.5 (1.62) και σας καλεί να τον εμπιστευτείτε για να πάμε όλοι μαζί και να πιούμε κάνα μπουκαλάκι. Κερασμένο από τον «γέρο», τον άνθρωπο σας.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Και επειδή θεωρώ πως θα δούμε όμορφο ματς, καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν την ποιότητα και τα επιθετικά όπλα να το πράξουν, θα ρίξω κάτι ψιλά στο over 155.5 (1.75).

Aυτά από μένα, καλή τύχη σε όλους! Άντε να χαρούμε το ταμειάκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα