Γιαννακόπουλος: «Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για τα κρούσματα αδικίας»!

Γιαννακόπουλος: «Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για τα κρούσματα αδικίας»!

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για τα κρούσματα αδικίας»!

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε με επίσημο τρόπο τα παράπονά του για την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για κατά συρροή λάθη εις βάρος των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Ulker Sports Arena από τη Φενέρμπαχτσε όμως οι «πράσινοι» έχουν σοβαρά παράπονα για την αντιμετώπιση της διαιτησίας, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκφράζει από την πρώτη στιγμή τον προβληματισμό του στα social media. Οι «πράσινοι» επικαλούνται ως πιο χαρακτηριστικές φάσεις το κόψιμο του Βέσελι στον Παππά και την επαναφορά του Γκιστ, στην οποία οι «γκρι» σφύριξαν ότι ο Αμερικανός πάτησε γραμμή. Έτσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση.

H δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Το μπάσκετ, ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, είναι ένα άθλημα που δυστυχώς πλέον βασίζεται όλο και περισσότερο στο λεγόμενο physical game.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ξεφεύγουν φάσεις από τους διαιτητές. Ο προβληματισμός μου είναι ότι ξεφεύγουν κατ' επανάληψη και κατά συρροή εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Είμαι βέβαιος ότι στα υψηλά κλιμάκια της διοργανώτριας αρχής έχει υπάρξει προβληματισμός και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπαίτιους γι' αυτά τα συνεχή κρούσματα αδικίας...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα