Ξεκούραστοι ελληνικοί «άσσοι»!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ξεκούραστοι ελληνικοί «άσσοι»!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα βλέπει άνετες νίκες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και τους συνδυάζει με τον άσσο της Μάλαγα.

Γεια σας φίλοι μου! Καλή χρονιά σε όλους τους λάτρεις αυτής της στήλης.

H Εuroleague βρίσκεται στην 16η στροφή της και ο γερο-Γιοβάισα δεν θα μπορούσε να απέχει. Δεν μου αρέσουν πολύ στοιχηματικά τα ματς, αλλά θα επιλέξω τα handicap για να ανεβάσω τις αποδόσεις και να σας κεράσω ένα μπουκαλάκι.

Ολοκληρωμένη Στοιχηματική εμπειρία με *Cash Out και e-banking! Ισχύουν όροι & Προϋποθέσες (21+)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο... κάστρο του ΟΑΚΑ μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης, την Εφές (21:15, 4/1). Το 4-11 των Τούρκων λέει πολλά για την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα. Εύκολο βράδυ για τους γηπεδούχους αναμένω και για αυτό ο γερο-Γιοβάισα θα ποντάρει στον «άσσο» των πρασίνων με -7.5 (1.72). Δωράκι είναι παιδιά. Μέρες που είναι θέλω να ντυθώ Άη Βασίλης!

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Αρμάνι (21:00, 5/1), η οποία επίσης βρίσκεται στο 4-11 και δεν δείχνει ικανή να αναστρέψει την κατάσταση. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας και είναι έτη φωτός μπροστά από την αντίπαλό τους. Μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να κοντράρουν το σύνολο του Σφαιρόπουλου οι Ιταλοί. Και θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρες.

Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου με Live Streaming και Cash Out*! *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις (21+)

Η νίκη του Ολυμπιακού με -7.5 (1.74) είναι πολύ ελκυστική και δεν γίνεται να χάσω τέτοιες ευκαιρίες. Την γλύκα της έχει και η νίκη της Μάλαγα (1.60) κόντρα στη Βαλένθια. Μην ξεγελαστείτε από την νίκη της ομάδας του Βιντόρετα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Βαλένθια δεν εμπνέει και σας καλώ να την κοντράρετε. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν φανερώσει στο παρκέ καλύτερα δείγματα γραφής.

Μακάρι οι ελληνικές ομάδες να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες τους από Βαλένθια και Ζαλγκίρις. Αναζητώ το ταμείο φιλαράκια. Σας αφήνω τώρα να πάω για κάτι μπριζολίδια σε ένα μερακλίδικο ταβερνάκι που έχω ανακαλύψει.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα