Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ θέλει να γίνει βασικός χορηγός της EuroLeague!

Gazzetta team
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ θέλει να γίνει βασικός χορηγός της EuroLeague!

bet365

Μεγάλες βλέψεις έχει ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ, αφού φέρεται να ενδιαφέρεται να γίνει ο βασικός χορηγός της EuroLeague.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης αν ο Γιώργος Πρίντεζης πετύχει περισσότερους πόντους από τον Λούκα Ντόντσιτς (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα Sport5.co.il, ο Ορί Αλόν, ιδιοκτήτης μεγάλης κτηματομεσιτικής εταιρείας, ενδιαφέρεται να γίνει ο βασικός χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανοίξει και τον δρόμο για να μπει η Χάποελ στην EuroLeague με wild card και να βαδίσει -ουσιαστικά- στα χνάρια της Νταρουσάφακα που έμεινε δύο χρόνια με αυτόν τον τρόπο.

«Είμαστε ανοικτοί σε διάφορες οικονομικές συμφωνίες και θα ήμασταν χαρούμενοι να είχαμε τη Χάποελ στην EuroLeague. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν θα γίνει πραγματικότητα αυτό το σενάριο» δήλωσε στέλεχος της EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα