Γεμάτη προσωπικότητες η κοπή πίτας του ΣΠΑΚΕ (pics)

Gazzetta team
Γεμάτη προσωπικότητες η κοπή πίτας του ΣΠΑΚΕ (pics)

bet365

O σύλλογος παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη 100 χρόνια του μπάσκετ στην Ελλάδα. Πολλές σπουδαίες προσωπικότητες έδωσαν το παρών!

Μεγάλοι παίκτες που έγραψαν τη δική τους χρυσή ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΠΑΚΕ (σύλλογος παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος).

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια του μπάσκετ στην Ελλάδα και έγινε παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Eκτός από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Μιχάλη Κακιούζη, Θοδωρή Παπαλουκά, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Λάζαρο Παπαδόπουλο και Δήμο Ντικούδη, βραβεύτηκε φυσικά και ο Παναγιώτης Γιαννάκης (δηλαδή η Εθνική του 2005 και 2006 )

Βραβείο πήρε και ο διαιτητής Νίκος Πιτσίλκας, η Τούλα Καλέντζου (πρώην διεθνής και αρχηγός της Εθνικής ομάδας), ο "Νουρέγιεφ" Κώστας Πετρόπουλος, o Δημήτρης Παπανικολάου, οι αρχαιότεροι εν ζωή Έλληνες διεθνείς (ο 96χρονος Νίκος Σκυλακάκης του Τρίτωνα, ο Νίκος Παπανικολός, ο Μίμης Στεφανίδης κ.α), αλλά και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ μαζεμένες, συνδέοντας πολλές γενιές του αθλήματος.

 

Τελευταία Νέα