Ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Nick Galis hall of famous game

Ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Nick Galis hall of famous game

Ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Nick Galis hall of famous game

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ταεκβοντό, Μιχάλης Μουρούτσος, θα συμμετάσχει στον αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη που θα διεξαχθεί στο Μαρούσι (23/12, 18:00).  

Αναλυτικά... 

«Ο Ολυμπιονίκης μας στο Ταεκβοντό, Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ (ήταν μάλιστα ο πρώτος αθλητής που χρονολογικά κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο άθλημά του (κατηγορία 58 κιλών) στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων), την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, την 5η θέση στα Παγκόσμια πρωταθλήματα το 1997, το 2001, το 2003 και το 2005, τέσσερα ευρωπαϊκά μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο), θα συμμετέχει στον αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, Nick Galis hall of famous game, ο οποίος θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ο Ολυμπιονίκης μας μίλησε σχετικά με τη συμμετοχή του στη μεγάλη αυτή γιορτή λέγοντας: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα πραγματοποιηθεί για εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, αυτού του μεγάλου αθλητή που πέρασε από τη χώρα μας και άλλαξε πάρα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό. Σέβομαι και θαυμάζω απεριόριστα αυτόν τον άνθρωπο όχι μόνο για τις επιτυχίες που είχε στο μπάσκετ αλλά και για όλη τη στάση που έχει διατηρήσει στην πάροδο των χρόνων και για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί όλην αυτήν τη δημοσιότητα που είχε. Η χώρα μας θα πρέπει να τιμά τους ανθρώπους αυτούς, όχι μόνο μία φορά, αλλά θα πρέπει να τους τιμά επαναλαμβανόμενα. Είναι χαρά μου που θα αγωνιστώ σ' ένα παιχνίδι μπάσκετ μαζί με άλλους καταξιωμένους ανθρώπους γενικότερα του αθλητισμού και μακάρι η γιορτή αυτή να κινητοποιήσει και άλλους φορείς ώστε να τιμούν τους "ήρωες" του ελληνικού αθλητισμού"». 

Best of internet