Στο «Nick Galis hall of famous game» ο Παπαμακάριος

Gazzetta team
Στο «Nick Galis hall of famous game» ο Παπαμακάριος

bet365

Ο Μανώλης Παπαμακάριος θα συμμετάσχει στο «Nick Galis hall of famous game» που θα διεξαχθεί στο Μαρούσι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τη χαρά μου όταν μου ζητήθηκε να αγωνιστώ σ’ένα παιχνίδι, το "Nick Galis hall of famous game" προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη που θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι με αφορμή την είσοδό του σπουδαίου αυτού αθλητή στο "Hall of fame".

Η διάκριση αυτή πρέπει να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και όχι μόνο εμάς που ξεκινήσαμε το μπάσκετ χάρη σ' αυτόν τον άνθρωπο. Μας άνοιξε το δρόμο ώστε να γίνει το άθλημα που αγαπάμε ο τρόπος έκφρασής μας και το επάγγελμά μας. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο ώστε να τιμήσουμε το Νίκο Γκάλη έτσι όπως ακριβώς του αρμόζει» εξήγησε ο έμπειρος γκαρντ του Γ.Σ.Λ. - Φάρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα