Και ο Ιακωβάκης στο «Nick Galis hall of famous game»!

Και ο Ιακωβάκης στο «Nick Galis hall of famous game»!

Και ο Ιακωβάκης στο «Nick Galis hall of famous game»!

Ο πρωταθλητής στίβου 400μ., Περικλής Ιακωβάκης, θα δώσει το «παρών» στον φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, στις 23/11 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Άρωμα... στίβου θα έχει το «Nick Galis hall of famous game»!

Ο Περικλής Ιακωβάκης θα βρεθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 23/11, για τον φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

«Είναι μεγάλη τιμή να παρευρεθώ στον αγώνα "Nick Galis hall of famous" για να τιμήσουμε έναν από τους κορυφαίους ανθρώπους του αθλητισμού αγωνιζόμενος με μεγάλους αθλητές απ' όλους τους χώρους όπως και με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Εύχομαι να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτήν την προσπάθεια καθώς έχει εκτός των άλλων φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η εκδήλωση μάλιστα γίνεται δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στις 23 Δεκεμβρίου έτσι και δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους έχουν ανάγκη.
Μεγάλωσα με το Νίκο Γκάλη. Όντας παιδί θυμάμαι τη μεγάλη επιτυχία του Ευρωμπάσκετ του '87 όπως και τη μετέπειτα πορεία του Νίκου Γκάλη που αποτέλεσε το έναυσμα σε χιλιάδες παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Πιστεύω ότι ο Γκάλης ήταν από τους πρώτους αθλητές που εισήγαγε την επαγγελματική νοοτροπία στον υψηλό αθλητισμό. Έφερε πράγματα από το εξωτερικό καθώς είχε μία διαφορετική εμπειρία και βιώματα περί αθλητισμού και προπόνησης. Ο τρόπος του βοήθησε κυρίως το μπάσκετ αλλά και γενικά τον υψηλό αθλητισμό και του οφείλουμε όλοι μας πολλά», ήταν τα λόγια του.

Best of internet