Γουόκαπ: «Θα είμαστε έτοιμοι με τον Σπανούλη στο Προολυμπιακό» (vid)

Γουόκαπ: «Θα είμαστε έτοιμοι με τον Σπανούλη στο Προολυμπιακό» (vid)

.

bet365

O Τόμας Γουόκαπ σχολίασε το ρεκόρ καριέρας στην Basket League με τους 22 πόντους που σημείωσε κόντρα στο Περιστέρι bwin και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διεξαγωγή ενός εκ των τεσσάρων Προολυμπιακών Τουρνουά στο ΣΕΦ.

Ο Τόμας Γουόκαπ πραγματοποίησε την καλύτερη επιθετική βραδιά του στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι bwin, σημειώνοντας 22 πόντους και κάνοντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στην Basket League.

Ακολούθως, μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ για την εμφάνισή του, εξηγώντας πως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συμπαικτών του: «Ένιωθα καλά. Ένιωσα καλά από το ξεκίνημα. Έχω βρει ρυθμό. Και αυτό έχει να κάνει με διαφορερικά πράγματα. Από την κυκλοφορία της μπάλας, το στιλ παιχνιδιού μας, την ταχύτητα που παίζουμε. Σίγουρα όμως έχει να κά νει με την εμπιστοσύνη που απολαμβάνω από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ακόμα και αν σουτάρω άσχημα, με προτρέπουν να συνεχίσω να σουτάρω. Συνεχίζουν να με πιστεύουν και αυτό σημαίνει πολλά για την αυτοπεποίθησή μου».

Όσον αφορά την ανάληψη ενός Προολυμπιακού τουρνουά από την Ελλάδα και τη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, είπε: «Το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι ακόμα πολύ μακριά, σίγουρα, όμως έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαι χαρούμενος που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, σε ένα γήπεδο που έχω δώσει τόσα πολλά παιχνίδια, που έχω κάνει τόσες προπονήσεις εδώ. Για μένα, είναι ένα μέρος που νιώθω άνετα. Δεν έχω κάποιο σχόλιο για τις άλλες ομάδες του Προολυμπιακού όμως είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Σπανούλη και το τι έχει κάνει ο Ζήσης μέχρι τώρα, θα είμαστε έτοιμοι τον Ιούλιο».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN
 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα