Βασιλόπουλος: «Μόνο καλό θα μας κάνει αυτό το παιχνίδι»

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Μόνο καλό θα μας κάνει αυτό το παιχνίδι»

bet365

Η Σερβία υποχρέωσε την Ελλάδα στην πρώτη της ήττα στα «παράθυρα» και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος παραδέχθηκε πως η ελληνική ομάδα δεν είχε την ίδια διάθεση σε σχέση με τους αντιπάλους της.

Ο διεθνής φόργουορντ εξήγησε μετά από την ήττα από τη Σερβία στο Aleksandar Nikolic Hall

«Το παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο. Είχαμε πολύ λιγότερο χρόνο προετοιμασίας και πολλά νέα παιδιά. Δεν στέκομαι τόσο στα τεχνικά κομμάτια όσο στη διάθεση. Οι Σέρβοι ήθελαν το παιχνίδι πολύ περισσότερο από μας. Εμείς δεν είχαμε την ίδια διάθεση. Θεωρώ πως αυτή η ήττα θα μας κάνει να μάθουμε πολλά περισσότερα από ό,τι αν κερδίζαμε. Ήμασταν αρκετά πιο χαλαροί, αυτό θα έπρεπε να μας βοηθήσει επειδή δεν είχαμε άγχος και πίεση, αλλά δυστυχώς λειτούργησε τελείως διαφορετικά.

Δεν υπήρχε η ελευθερία που θα έπρεπε για να το απολαύσουμε. Πιστεύω πως μόνο καλό θα μας κάνει αυτό το παιχνίδι. Απολογισμό θα κάνουμε στο τέλος και κυρίως το καλοκαίρι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε να κερδίσουμε τα δύο τελευταία ματς τον Φεβρουάριο και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται το καλοκαίρι για το Παγκόσμιο. Προσωπικά εύχομαι να είμαι γερός για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί η ομάδα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα