Το δράμα του Πάουνιτς και ο κίνδυνος απώλειας του ποδιού του

Gazzetta team
Το δράμα του Πάουνιτς και ο κίνδυνος απώλειας του ποδιού του

bet365

Ο Ιβάν Πάουνιτς κινδύνεψε σοβαρά να χάσει το πόδι του, στο οποίο εγχειρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, λόγω μόλυνσης.

Το δράμα του Σέρβου γκαρντ αποκαλύφθηκε με αφορμή την επιστροφή του στην εθνική Σερβίας ενόψει των αγώνων με Ισραήλ και Ελλάδα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Σερβίας, ο πρώην παίκτης του Άρη αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έπειτα από ένα σοβαρό τραυματισμό, τον περασμένο Απρίλιο και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους χιαστούς.

«Στη διάρκεια της αποθεραπείας ανέβασα υψηλό πυρετό και υπέθεσα ότι είχαν προσβληθεί από ιό, ό,τι κρύωσα. Μετά από δέκα ημέρες και καθώς χειροτέρεψε η κατάστασή μου, επικοινώνησα με τον γιατρό που με εγχείρησε και μου είπε ότι όλα κυλούν φυσιολογικά. Στη συνέχεια το γόνατό μου άρχισε να αλλάζει χρόνο, του έστειλα φωτογραφίες μέχρι τη στιγμή που λιποθύμησα την ώρα της θεραπείας».

Διαπιστώθηκε ότι είχε μολυνθεί το σημείο στο οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση και η μόλυνση απειλούσε ζωτικά όργανα. «Κινδύνεψα να πάθω σηψαιμία, φοβόμουν ότι τα επικίνδυνα βακτήρια θα προσβάλλουν ζωτικά όργανα που σημαίνει ότι θα μπορούσα να χάσω το πόδι μου. Γι’ αυτόν τον λόγο αναγκάστηκα να υποβληθώ σε νέα επέμβαση για να καθαριστεί το σημείο από τη μόλυνση. Για 58 ημέρες ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, βρισκόμουν υπό 24ώρη παρακολούθηση και σε καθημερινή βάση λάμβανα ισχυρά αντιβιοτικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αρχικά ο πυρετός δεν έπεφτε, τελικώς οι γιατροί κατάφεραν να τον ελέγχουν. Πλέον, κάθε μέρα βάζω θερμόμετρο».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα