Παπανικολάου: «Κάθε φορά που βρίσκεται ο Γιάννης στην Εθνική, το κάνει με την καρδιά του»

Παπανικολάου: «Κάθε φορά που βρίσκεται ο Γιάννης στην Εθνική, το κάνει με την καρδιά του»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Κάθε φορά που βρίσκεται ο Γιάννης στην Εθνική, το κάνει με την καρδιά του»

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου υπεραμύνθηκε του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε σχέση με την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του χορηγού του Ολυμπιακού, ο διεθνής φόργουορντ ρωτήθηκε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Βασιλακόπουλου και της πλευράς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «εγώ αυτό που ξέρω ως παίκτης είναι πως ο Γιάννης μας έχει βοηθήσει κάθε φορά που έχει βρεθεί μαζί μας. Κάθε φορά που βρίσκεται στην Εθνική μαζί μας, το κάνει με την καρδιά του. Χαίρεται να παίζει για την Εθνική. Κάθε φορά η παρουσία του είναι θετική. Δεν θεωρώ πώς όλα τα υπόλοιπα ωφελούν κάποιον. Ο Γιάννης εκπροσωπεί την Ελλάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο εξωτερικό. Επομένως, ό,τι αφορά τον ίδιο μπορεί να βλάψει και την εικόνα της Ελλάδας. Δείτε τι έχει συμβεί σήμερα με το Instagram του και θα καταλάβατε. Ξέρουμε πόσο μπορεί να βοηθήσει την Εθνική και πόσο πολύ το θέλει ο ίδιος. Όλα τα παιδιά ευχόμαστε να είναι μαζί μας το καλοκαίρι και περιμένουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μαζί του».

Ο 28άχρονος διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό... «Οι διεθνείς παίκτες ουσιαστικά επιστρέφουμε στη βάση μας για να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε από τις 17 Αυγούστου. Έχουν απομείνει δύο φιλικά τουρνουά, στα οποία θα είμαστε όλοι μαζί και θα δούμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας. Θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές μας. Από εκεί και πέρα θα μπούμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για να είμαστε όσο το περισσότερο έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών μας. Πιστεύω πως είναι ευχή και κατάρα για κάθε προπονητή να έχει 12 ή 14 ισάξιους παίκτες και να πρέπει να επιλέξει ανάμεσά τους. Είναι μόνο θετικό, γιατί μέσα στην σεζόν μπορεί να υπάρξουν πολλές αναποδιές και το να έχεις πολλούς παίκτες είναι μόνοι θετικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα