Βασιλακόπουλος: «Δηλητήριο με ψεύδη και αναλήθειες!»

Βασιλακόπουλος: «Δηλητήριο με ψεύδη και αναλήθειες!»

Βασιλακόπουλος: «Δηλητήριο με ψεύδη και αναλήθειες!»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξέδωσε επίσημη δήλωση με αφορμή τον ντόρο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξηγώντας πως κάποιοι επιχειρούν να δηλητηριάσουν με ψεύδη και αναλήθειες την επιτυχία της Εθνική.  

Η Εθνική εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί της Γεωργίας και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «πρέπει να κατανοήσει ότι χάρη στην Ελλάδα βρίσκεται στις ΗΠΑ και πρωταγωνιστεί».

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, με τον δις ασημένιο Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη να εξηγεί πως «σε καμία Ελλάδα δεν χρωστάει για την καριέρα του ο Γιάννη» και τον εκπρόσωπο του Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς, Γιώργο Πάνου, να προχωρά σε σημαντικές αποκαλύψεις!

Έπειτα από όλα τα παραπάνω, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξέδωσε επίσημη δήλωση, τονίζοντας πως κάποιοι επιχειρούν να δηλητηριάσουν με ψεύδη και αναλήθειες την επιτυχία της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης 

«Σε ώρα μεγάλης χαράς για το ελληνικό μπάσκετ, μια διαδικασία ανακοινώσεων και απαντήσεων δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες. Ας μείνουμε στην πρόσφατη σημαντική επιτυχία της Εθνικής ομάδας την οποία κάποιοι επιχειρούν να δηλητηριάσουν με ψεύδη και αναλήθειες, ας αφήσουμε τους πρωταγωνιστές να την απολαύσουν  και πιστεύω ότι με τον καιρό θα λύσουμε και όποια άλλα ζητήματα πιθανώς υπάρχουν. Επιτέλους ας αφήσουν ήσυχο το ελληνικό μπάσκετ κάποιοι που κατά συνήθεια το απομυζούν!»