Για το αήττητο η Εθνική!

Για το αήττητο η Εθνική!

Gazzetta team
Για το αήττητο η Εθνική!

bet365

Η Εθνική Ομάδα «ρίχνεται» και πάλι στα παρκέ και κόντρα στο Ισραήλ (28/06, 19:40, ΕΡΤ), θα επιδιώξει το 5/5, στα προκριματικά του Mundobasket 2019.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ώρα Εθνικής και πάλι!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, όπου και θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ (28/06, 19:40, ΕΡΤ), με στόχο να κάνει το 5/5 στα προκριματικά του Mundobasket 2019.

«Σύμμαχος» της Ελλάδας το 4/4, και αν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με το απόλυτο (εκτός έδρας αγώνα με Εσθονία στις 02/07, 19:00), τότε έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο.

Από την άλλη, η ομάδα του Όντετ Κάτας έχει ρεκόρ 2-2 και κινδυνεύει με αποκλεισμό αν ηττηθεί, αφού τη Δευτέρα (02/07) αντιμετωπίζει την Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας.

Από το Ισραήλ ο Άλεξ Τάιους «τελείωσε» και τη θέση του πήρε ο Ρίτσαρντ Χάουελ.

Στην τελική δωδεκάδα για την αναμέτρηση, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τους Χρήστο Σαλούστρο και Λίνο Χρυσικόπουλο.

Αναλυτικά η 12άδα: Δημήτρης Κατσίβελης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Γκίκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου, Χάρης Γιαννόπουλος, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης.

* Η «επίσημη αγαπημένη» έχει περάσει στη δεύτερη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει Σερβία, Γερμανία και πιθαώς Γεωργία, με τρεις, από τις έξι, ομάδες να περνούν στον επόμενο γύρο. Στην δεύτερη φάση μεταφέρονται τα αποτελέσματα από τους αγώνες της πρώτης φάσης.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα