Mundobasket 2023, ΗΠΑ- Καναδάς: Ο Μπρουκς πήρε... φωτιά στο πρώτο ημίχρονο με 5/5 τρίποντα (vid)

Ο Ντίλον Μπρουκς.
Ο Ντίλον Μπρουκς οδηγεί τον Καναδά στο πρώτο ημίχρονο του μικρού τελικού του Mundobasket 2023 απέναντι στις ΗΠΑ, μετρώντας 21 πόντους και 5/5 τρίποντα.

Ο Ντίλον Μπρουκς είναι μία περίεργη πάστα παίκτη. Οι περισσότεροι τον λογίζουν ως έναν προβληματικό χαρακτήρα, ο οποίος συνηθίζει να προκαλεί και όταν πρέπει να πιστοποιήσει τα λόγια του, δεν το καταφέρνει.

Στον μικρό τελικό του Mundobasket 2023, ανάμεσα στον Καναδά και τις ΗΠΑ, ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, πλέον, απέδειξε ότι μπορεί να είναι και κομβικός για την ομάδα του, όχι μόνο στο αμυντικό κομμάτι.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο Καναδός γκαρντ, απέναντι σε παίκτες που γνωρίζει απέξω και ανακατωτά, έχει σημειώσει 21 πόντους, μετρώντας 5/5 τρίποντα (!), 2/4 δίποντα και 2/2 βολές, ενώ έχει προσθέσει στη στατιστική του 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα λάθος σε 18:43 στο παρκέ.

Είναι τόσο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του (11 έχει ο Γκίλτζιους - Αλεξάντερ), όσο και του αγώνα, αφού για την Team USA οι Μπόμπι Πόρτις και Όστιν Ριβς μετρούν από 10.

Δείτε το βίντεο:

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball