Mundobasket 2023, Αυστραλία-Γεωργία: Το απίθανο φόλοου του Τάιμπουλ (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Ο Τζο Ινγκλς πάσαρε πίσω από το κέντρο και ο Ματίς Τάιμπουλ τελείωσε τη φάση με ένα απίθανο φόλοου στον αγώνα της Αυστραλίας με τη Γεωργία.

Η Αυστραλία αντιμετωπίζει τη Γεωργία στον τελευταίο αγώνα των δυο ομάδων που θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο Mundobasket 2023, μένοντας εκτός προημιτελικών στον όμιλο που συμμετέχουν επίσης η Γερμανία και η Σλοβενία.

Οι Αυστραλοί έκαναν επιμέρους σκορ 31-20 στη δεύτερη περίοδο και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 54-37 έχοντας ως πρώτο σκόρερ σε αυτό το διάστημα τον Πάτι Μιλς (16π.) ενώ η συνεργασία των Τζο Ινγκλς - Ματίς Τάιμπουλ έβγαλε ένα πολύ όμορφο highlight στην Okinawa Arena.

Στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, ο Ινγκλς πάσαρε πίσω από το κέντρο και ο Τάιμπουλ έσωσε τη φάση, σκοράροντας με φόλοου για το 31-19 των Αυστραλών που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!