Mundobasket 2023, Εθνική Μπάσκετ: Με Θανάση το ΤΟΡ-10 της ημέρας (vid)

Mundobasket 2023, Εθνική Μπάσκετ: Με Θανάση το ΤΟΡ-10 της ημέρας (vid)

Newsroom
Βαλαντσιούνας, Θανάσης
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκλεψε την παράσταση στις 10 καλύτερες φάσεις από την πρεμιέρα της Β' φάσης των «16» του Mundobasket.

Η τάπα του Έλληνα φόργουορντ στον Γιόνας Βαλαντσιούνας όχι μόνο δεν πέρασε... απαρατήρητη από τη FIBA αλλά συμπεριλήφθηκε και στις 10 καλύτερες φάσεις της ημέρας!

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έβαλε ένα μεγάλο... απαγορευτικό στον Λιθουανό σέντερ, ο οποίος προσπάθησε να καρφώσει τη μπάλα στο ελληνικό καλάθι στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δέχθηκε μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα από τον παίκτη της Εθνικής μας.

Βέβαια δεν μπόρεσε να βρεθεί στην 1η θέση των καλύτερων φάσεων της ημέρας. Και αυτό διότι πήρε τα ηνία το Τρέμοντ Γουότερς του Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος «έσταξε» ένα τρίποντο σχεδόν από το «logo» με την εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου του αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία.

Δείτε το ΤΟΡ-10

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!