MundoBasket 2023, Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία: Με Θανάση Αντετοκούνμπο στον «τελικό» η Εθνική

MundoBasket 2023, Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία: Με Θανάση Αντετοκούνμπο στον «τελικό» η Εθνική
Με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να φωνάζει «παρών», η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία με φόντο την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του MundoBasket 2023. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.

Η Ελλάδα προετοιμάζεται αγωνιστικά και πνευματικά για έναν... τελικό στη Μανίλα, με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία (30/8 - 15:40) και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δε θα μπορούσε να λείπει από ένα παιχνίδι με τέτοια κρισιμότητα.

Ο διεθνής φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Τετάρτης (30/8) και ολοκλήρωσε χωρίς ενοχλήσεις το shootaround της Εθνικής. Θυμίζουμε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στις ΗΠΑ αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό, αλλά κάνει την υπέρβαση για να βρεθεί στο παιχνίδι που θα δείξει αν η Ελλάδα προχωρήσει στη δεύτερη φάση του MundoBasket.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!