Μαλντούνας στο Gazzetta: «Με φωνάζουν Λιθουανό Πρίντεζη»

Μαλντούνας στο Gazzetta: «Με φωνάζουν Λιθουανό Πρίντεζη»

Lithuania
Διαβάστε στο Gazzetta τη σχέση του Λιθουανού διεθνή Γκαμπριέλους Μαλντούνας με τον Γιώργο Πρίντεζη όπως την περιγράφει ο ίδιος.

Το παιχνίδι της Λιθουανίας με την Αίγυπτο εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Η κυριαρχία των Ευρωπαίων επιβεβαιώθηκε και στο παρκέ με αποτέλεσμα το τελικό 93-67, ωστόσο ένα ματς ακόμη και με τόση μεγάλη διαφορά μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον.

Ακριβώς αυτό συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον Γκαμπριέλους Μαλντούνας ή αν προτιμάτε με τον Λιθουανό Γιώργο Πρίντεζη.

Ο ψηλός της Λιεκαμπέλις έπαιξε 7 λεπτά στο τελείωμα της αναμέτρησης και σκόραρε 4 πόντους, αλλά σημασία έχει ο τρόπος. Ο Μαλντούνας ευστόχησε αρχικά με ένα πεταχτάρι πανομοιότυπο με αυτό του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού από πλάγια και το δεύτερο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από το high post.

«Για αυτό σουτάρω σαν τον Πρίντεζη»

Ο Λιθουανός έλυσε τις όποιες απορίες σας δημιουργήθηκαν στο Gazzetta«είστε από την Ελλάδα; Κι ένας από τους αγαπημένους παίκτες Ελληνας είναι». Εύκολα έγινε κατανοητό σε ποιον αναφερόταν όποτε πήγαμε παρακάτω, «πράγματι σουτάρω σαν τον Γιώργο Πρίντεζη. Από αυτόν πήρα το συγκεκριμένο στυλ. Για αυτό και στη χώρα μου όλοι με φωνάζουν… ο Λιθουανός Πρίντεζης».

Οσο για το πως ξεκίνησε αυτό το είδος σουτ, «το είδα στον Πρίντεζη και μου άρεσε. Κατάλαβα πως με αυτόν τον τρόπο προλάβαινε τον αμυντικό πριν καν σηκωθεί να τον κόψει. Το έχω δουλέψει αρκετά και συνήθως από απόσταση 4-5 μέτρων το εμπιστεύομαι».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!