Εθνική: Όλα δείχνουν Γουόκαπ αντί Ντόρσεϊ στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο

Εθνική: Όλα δείχνουν Γουόκαπ αντί Ντόρσεϊ στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο

Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ θα είναι ο νατουραλιζέ της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με τον Δημήτρη Ιτούδη να επιλέγει τον γκαρντ του Ολυμπιακού, αντί του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης φαίνεται πως κατέληξε στον παίκτη που θα καλύψει τη μία και μοναδική θέση του νατουραλιζέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Αυτός θα είναι ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα ελληνικό διαβατήριο. Αυτό σημαίνει ότι εκτός ομάδας θα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μόνο έναν παίκτη, ο οποίος απέκτησε το διαβατήριό του μετά την ηλικία των 18 ετών.

Πάντως, εδώ και κάποιες ημέρες, ο Ντόρσεϊ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν ήθελε να αγωνιστεί στις Φιλιππίνες, κάτι που καθιστά την επιλογή του Γουόκαπ μονόδρομο.

Οσονούπω η προεπιλογή με Γουόκαπ και ερωτηματικά

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι κλήσεις για την προεπιλογή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό πρόκειται να γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή (20 ή 21 Ιουλίου). Και εκεί θα κριθεί αν θα βρίσκεται σε αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό, όπως και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο.

Επίσης, μολονότι έχει απαντήσει θετικά, ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Νικ Καλάθη. Σίγουρα θα είναι εκτός ο Κώστας Σλούκας.

@Photo credits: INTIME