Λόπεζ για Γιάννη: «Όλοι ξέρουμε ότι θα δώσει ό,τι έχει! (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Λόπεζ για Γιάννη: «Όλοι ξέρουμε ότι θα δώσει ό,τι έχει! (gTV)
O συμπαίκτης στους Μπακς και φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε στο gazzetta.gr για την αποψινή αναμέτρηση με την Ελλάδα κι αποκάλυψε ότι ο Κρις Μίντλετον έχει δώσει το τέλειο scouting report του “Greek Freak” στους προπονητές της Αμερικής.

Γνωρίστηκαν καλά πέρυσι στο Μιλγουόκι, όπου στην διάρκεια της περυσινής κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, οι Μπακς ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ και οι δύο πραγματοποίησαν τις κορυφαίες χρονιές της καριέρας τους σε ατομικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον βασικό σέντερ των «ελαφιών», Μπρουκ Λόπεζ, που στην Κίνα μπορεί να μην παίζει πολύ (έχει τον 2ο μικρότερο χρόνο συμμετοχής), αλλά σε λιγότερο από 12 λεπτά, σκοράρει 4,3 πόντους, μαζεύει 2,7 ριμπάουντ και κόβει 1,7 σουτ.

Μιλώντας για το αποψινό (20.30) μεγάλο ματς Ελλάδας-Αμερικής, ο 31χρονος σέντερ, μίλησε για το scouting-report του Κρις Μίντλετον (επίσης συμπαίκτης τους στο Μιλγουόκι), αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Αντετοκούνμπο το τελευταίο διάστημα και δήλωσε σίγουρος ότι ο Γιάννης θα δώσει ότι έχει μέσα στο γήπεδο για τη νίκη.