«Μια Εθνική γεμάτη... Αντετοκούνμπο σε λίγα χρόνια»! (gTV)

«Μια Εθνική γεμάτη... Αντετοκούνμπο σε λίγα χρόνια»! (gTV)

«Μια Εθνική γεμάτη... Αντετοκούνμπο σε λίγα χρόνια»! (gTV)
Ο rookie στην Εθνική, Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στο gazzetta.gr για την παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και δήλωσε αισιόδοξος πως σε λίγα χρόνια όλα τα αδέλφια του θα φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η έκπληξη του προσκλητηρίου του Θανάση Σκουρτόπουλου σε ό,τι αφορά την προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο αφορούσε τον Κώστα Αντετοκούνμπο, τον μικρότερο αδελφό του Γιάννη, που η νέα σεζόν θα τον βρει στους Λέικερς.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ που είδε για πρώτη φορά το όνομά του στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών και θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για μία θέση στην 12άδα, κρίθηκε ότι πρέπει πλέον να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο παίκτη, που στο μέλλον μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο φορώντας το εθνόσημο στο στήθος.

Η προώθησή του μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει τόσο στην ομάδα, όσο και στον ίδιο τον Κώστα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr κατά τη διάρκεια της Media Day της Εθνικής ομάδας κι εξήγησε πως περιμένει και τον Αλέξανδρο ώστε η «επίσημη αγαπημένη» να γεμίσει Αντετοκούνμπο.

Συνέντευξη: Γιάννης Σταυρουλάκης
Επιμέλεια: Μίνα Ρήγα