Χαμόγελα και πίστη για την Εθνική... υψηλών προσδοκιών! (gTV)

Χαμόγελα και πίστη για την Εθνική... υψηλών προσδοκιών! (gTV)

Gazzetta team
Χαμόγελα και πίστη για την Εθνική... υψηλών προσδοκιών! (gTV)

bet365

Η κάμερα του gazzetta.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τη μεγάλη χορηγό των εθνικών ομάδων, Eurobank και σας παρουσιάζει ό,τι έγινε στο κτίριο του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Η Εθνική... υψηλών φιλοδοξιών του Θανάση Σκουρτόπουλου άρχισε την προετοιμασία της ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου κι έχει μπροστά της τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας με την Ουγγαρία (9/8) και το Ιράν (11/8) στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ έπεται το δυνατό τουρνουά «Ακρόπολις» (16-18/8) με τη συμμετοχή της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Σερβίας.

Σήμερα πάντως η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, εκεί όπου οι διεθνείς τέθηκαν στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου με χαμόγελα και πίστη για διάκριση στη διοργάνωση της Κίνας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο επίκεντρο, ο Γιάννης Μπουρούσης γνώρισε την... αποθέωση από τους συμπαίκτες του ενώ ανέβηκε στο πάνελ για να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και το gazzetta.gr σας μεταφέρει το κλίμα της εκδήλωσης.

Επιμέλεια: Μίνα Ρήγα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα