Παγκόσμιο: Με Γκασόλ, Ρούμπιο, Γιουλ και Ρούντι η Ισπανία (pics)

Παγκόσμιο: Με Γκασόλ, Ρούμπιο, Γιουλ και Ρούντι η Ισπανία (pics)

Παγκόσμιο: Με Γκασόλ, Ρούμπιο, Γιουλ και Ρούντι η Ισπανία (pics)
Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των 16 παικτών που βρίσκονται στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Εννέα παίκτες από τα «παράθυρα» επέλεξε ο Σκαριόλο.

Το δημοσίευμα της «Marca» που κυκλοφόρησε νωρίτερα και ήθελε τους Νίκολα Μίροτιτς, Σερτζ Ιμπάκα και Σέρχιο Ροντρίγκεθ εκτός, επιβεβαιώθηκε, με τον τελευταίο να ανακοινώνει και μόνος του τους λόγους της απόφασής του.

Από εκεί και πέρα, στην προεπιλογή είναι οι Μαρκ Γκασόλ, Ρίκι Ρούμπιο και τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, αλλά και οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ, που απουσίαζαν από το Eurobasket 2017.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάου Γκασόλ δεν θα πάρει μέρος στη μεγάλη διοργάνωση, λόγω τραυματισμού, όπως είχε αναφέρει ο Σέρτζιο Σκαριόλο τον προηγούμενο Μάιο.

Ο Ιταλός κόουτς επίσης επέλεξε και εννέα παίκτες που αγωνίστηκαν στα «παράθυρα» των προκριματικών αγώνων.

Οι 16 παίκτες: Πάμπλο Αγιλάρ, Χαβιέρ Μπεϊράν, Βίκτορ Κλαβέρ, Κίνο Κολόμ, Βίκτορ Κλαβέρ, Κίνο Κολόμ, Ιλίμανε Ντιόπ, Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Μαρκ Γκασόλ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Πιερ Οριόλα, Τσάβι Ραμπασέδα, Πάου Ρίμπας, Ρίκι Ρούμπιο, Χοάν Σάστρε.