Εμπίντ: Θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες και αποφασίζει για ΗΠΑ, Γαλλία ή Καμερούν

Newsroom
Εμπίντ: Θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες και αποφασίζει για ΗΠΑ, Γαλλία ή Καμερούν

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ εξήγησε πως στόχος του είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, εξετάζοντας πάντως τις επιλογές του όσον αφορά την Εθνική ομάδα που θα αγωνιστεί το επόμενο καλοκαίρι.

O Τζοέλ Εμπίντ έχει εξασφαλίσει το γαλλικό διαβατήριο ωστόσο δεν έχει ακόμα αποφασίσει σε ποια Εθνική ομάδα θα αγωνίζεται.

Ο 29χρονος σέντερ των Σίξερς και MVP της περσινής σεζόν στο ΝΒΑ έχει τη δυνατότητα να παίξει με τις ΗΠΑ, τη Γαλλία ή το Καμερούν, εξηγώντας στη Media Day των Σίξερς, από την οποία πάντως απουσίασε ο Τζέιμς Χάρντεν πως ο μεγάλος στόχος του είναι να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το επόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι.

O Εμπίντ έχει αρχικώς τη δυνατότητα να το κάνει ως παίκτης της πανίσχυρης ομάδας που θα παρατάξουν οι ΗΠΑ. Εξάλλου, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Team USA «ψήνοντας» τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις και Τζέισον Τέιτουμ να τον ακολουθήσουν.

Η δεύτερη επιλογή του Εμπίντ είναι η διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων, Γαλλία, έχοντας πάντως τελεσίγραφο ως τις 10 Οκτωβρίου για να απαντήσει στη γαλλική Ομοσπονδία. Ο τρίτος δρόμος είναι και ο πιο δύσκολος. Εφόσον παίξει με το Καμερούν, καλείται να μπει στη διαδικασία του Προ-ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Εμπίντ παραδέχτηκε πως η τελική επιλογή είναι δύσκολη όμως θα πάρει την απόφασή του μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα