Σερβία: Το χρυσό στο Παρίσι φέρνει 200.000 ευρώ πριμ σε κάθε διεθνή

Σερβία: Το χρυσό στο Παρίσι φέρνει 200.000 ευρώ πριμ σε κάθε διεθνή

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σερβία

bet365

Σε περίπτωση που η δευτεραθλήτρια κόσμου Σερβία κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, κάθε διεθνής θα λάβει πριμ ύψους 200.000 ευρώ!

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα όσον αφορά τον στόχο των δευτεραθλητών κόσμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2024 στο Παρίσι.

«Θέλουμε το χρυσό στο Παρίσι! Όχι το ασημένιο, αλλά το χρυσό... Βλέπω ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μαζεύει την πιο δυνατή ομάδα. Να η ευκαιρία μας να τους κερδίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βούτσιτς για τη Σερβία που τσέκαρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τη Γερμανία, όσον αφορά την ευρωπαϊκή ζώνη.

Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς πανηγύρισαν μαζί με χιλιάδες Σέρβους που βρέθηκαν μπροστά από το δημαρχείο του Βελιγραδίου, βλέποντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς να ξεσπά σε κλάματα για την αποθέωση που του επιφύλαξαν οι συμπατριώτες του.

Η Σερβία απέφυγε τη διαδικασία των Προολυμπιακών Τουρνουά και εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στο Παρίσι. Σε περίπτωση, μάλιστα, που κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, οι παίκτες θα λάβουν ως πριμ 200.000 πριμ έκαστος από τη σερβική Κυβέρνηση!

@Photo credits: FIBA
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα