ΛεΜπρόν Τζέιμς: Θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε ήδη με Ντουράντ, Κάρι και Ντέιβις!

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε ήδη με Ντουράντ, Κάρι και Ντέιβις!

.

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Team USA και να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, «ψήνοντας» τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις και Τζέισον Τέιτουμ να τον ακολουθήσουν!

Το καλοκαίρι του 2024, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι 39 ετών ωστόσο ο Πολ Πιρς δήλωσε σίγουρος που ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του ΝΒΑ θα αγωνιστεί εκ νέου με την Team USA, ενισχύοντας τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η φετινή έκδοση που παρουσίασαν οι Αμερικανοί στο Mundobasket απέτυχε παταγωδώς και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση μετά την ήττα από τον Καναδά στον μικρό τελικό. Σύμφωνα, λοιπόν με το Athletic, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, δις χρυσός Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ, θα ενταχθεί στην Εθνική που θα παρατάξει ο Στιβ Κερ στο Παρίσι και έχει ήδη επικοινωνήσει με άλλους σταρ του ΝΒΑ.

Ο recruiter ΛεΜπρόν

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο King έχει μιλήσει με τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις, Τζέισον Τέιτουμ και Ντρέιμοντ Γκριν που είναι επίσης έτοιμοι να δεσμευτούν στην Εθνική. Επίσης, οι Ντέβιν Μπούκερ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ντε' Άαρον Φοξ και Καϊρί Ίρβινγκ αναμένεται να τεθούν στη διάθεση της Team USA!

Ο Τζέιμς έχει εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, '08, '12), ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2006) και ένα τουρνουά FIBA Americas (2007), σημειώνοντας 13.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ σε 43 συμμετοχές με το εθνόσημο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα