Νετς: Ελπίδες για επιστροφή του Ίρβινγκ

Νετς: Ελπίδες για επιστροφή του Ίρβινγκ

Αντωνία Σπανού
Νετς: Ελπίδες για επιστροφή του Ίρβινγκ

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην δράση.

Βαλένθια - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αφού έχει περάσει ήδη δύο μήνες εκτός δράσης, φαίνεται πως ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο παίκτης των Νετς παραδέχτηκε ότι θα επανεξεταστεί αυτή την εβδομάδα η περίπτωση του και περιμένει πως η απάντηση θα είναι καταφατική για επιστροφή στην δράση.

«Ρεαλιστικά θα επανεξεταστώ αύριο. Θα δούμε πως θα νιώθω. Το Σάββατο είναι μια νέα προπόνηση». Ο παίκτης δεν έδωσε ημερομηνία, αλλά παραδέχτηκε πως πιστεύει ότι θα είναι σύντομα.

«Ελπίζω να πάρω μερικά παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να είναι και λιγότερο, αλλά θα δώσω στον εαυτό μου μια εβδομάδα». Για να παίξει ο παίκτης θα πρέπει να συμφωνήσει και η ομάδα, με τον παίκτη να μην λέει αν σε αυτό που σκέφτεται συμφωνεί και η ομάδα του.

Ο άσος του Μπρούκλιν προπονήθηκε για πρώτη φορά με επαφές το βράδυ της Πέμπτης, ενώ πήρε μέρος και στο διπλό. Πάντως στις 4 Ιανουαρίου μίλησε για πρώτη φορά στον Τύπο, παραδέχτηκε ότι έκανε κορτιζόνη στις 24 Δεκέμβρη και ότι «παλεύει» να αποφύγει την εγχείριση.

Φαίνεται πως η θεραπεία τον βοήθησε και τα πράγματα πάνε καλά για εκείνον και μένει να δούμε αν η επιστροφή του είναι τόσο κοντά όσο λέει, ενώ όλο αυτόν τον καιρό πολλά ακούστηκαν για το τι πραγματικά συμβαίνει μαζί του.

 

NBA Τελευταία Νέα