Σμαρτ: «Ο Αντετοκούνμπο είναι τέρας της φύσης»!

Gazzetta team
Σμαρτ: «Ο Αντετοκούνμπο είναι τέρας της φύσης»!

bet365

Ο Μάρκους Σμαρτ χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σαν τέρας της φύσης και τον συμπεριέλαβε στους πιο δύσκολους ΝΒΑers που έχει μαρκάρει!

Το Players' Tribune ζήτησε από τον Μάρκους Σμαρτ, ενδεχομένως τον καλύτερο περιφερειακό αμυντικό του ΝΒΑ να καταγράψει το top 5 των παικτών που έχει μαρκάρει στην επαγγελματική καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Ο 25χρονος άσος αναφέρθηκε αρχικώς στους Καουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ, Καϊρί Ίρβινγκ, Στεφ Κάρι ενώ... μοίρασε την πέμπτη θέση ανάμεσα στους Άντονι Ντέιβις και Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τι είχε να πει επί του θέματος;

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... Ο Greek Freak... Ακόμα ένας 7-footer με ικανότητες γκαρντ. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης είναι διαφορετικός. Είναι κάτι εξωπραγματικό! Ναι, μπορεί να χειριστεί την μπάλα σαν γκαρντ. Το ίδιο και ο A.D. (Άντονι Ντέιβις). Όμως το άνοιγμα χεριών του, ο τρόπος που ντριμπλάρει, η εκρηκτικότητα του... Μπορεί να σε ντριμπλάρει και να σε εκθέσει αν σε πετύχει χαλαρό... Είναι ξεχωριστός. Επίσης είναι τόσο μακρύς και αθλητικός. Οι... φυσιολογικοί άνθρωποι χρειάζονται τέσσερα ή πέντε βήματα από τη γραμμή του τριπόντου, όμως ο Γιάννης θέλει μόνο τρία για να καρφώσει! Επιπλέον, μπορεί να πηδήξει εκτός γηπέδου! Είναι τόσο δυνατός που δεν μπορείς να τον κοντράρεις σώμα με σώμα... Τον αποκαλούν Greek Freak για έναν λόγο. Είναι πραγματικά τέρας της φύσης! Δεν έχω ξαναδεί παίκτη που να συνδυάζει τέτοιο μέγεθος και ταλέντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα