Ρόκετς - Κλίπερς 102-93

Φώτης Καρακούσης
Ρόκετς - Κλίπερς 102-93

bet365

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι και πάλι εντυπωσιακός έχοντας 47 πόντους, οι Ρόκετς επικράτησαν των Κλίπερς του Λέοναρντ με 102-93.

Την προηγούμενη εβδομάδα, επειδή ο Καουάι Λέοναρντ δεν έπαιξε κόντρα στους Μπακς δεν είδαμε την μάχη του MVP της κανονικής περιόδου (Αντετοκούνμπο) με αυτόν των playoffs (Λέοναρντ). Σήμερα στο Χιούστον απέναντι στον ηγέτη των Κλίπερς που αγωνίστηκε κανονικά βρέθηκε ο Τζέιμς Χάρντεν και ήταν και πολύ αγριεμένος. Ο Μούσιας πέτυχε 47 πόντους και οδήγησε τους Ρόκετς στη νίκη με 102-93, μια νίκη που τους φτάνει στο 8-3, με την ομάδα του Λος Άντζελες να πέφτει στο 7-4.

Στα του αγώνα μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν συνεχώς τον έλεγχο, αλλά ήταν ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να περνάνε και μπροστά. Στο 90-88 όμως οι Ρόκετς έκαναν ένα σερί 8-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εντυπωσιακός σε ακόμα ένα παιχνίδι Χάρντεν που έφτασε τους 47 πόντους και τον ακολούθησε ο Ουέστμπρουκ που είχε 17. Για τους ηττημένους ο Λέοναρντ είχε 26, ο Ουίλιαμς 20 και μετά το χάος.

 

NBA Τελευταία Νέα