«Γιάννη, δεν άφησες τον Θανάση στον Παναθηναϊκό»! (vid)

«Γιάννη, δεν άφησες τον Θανάση στον Παναθηναϊκό»! (vid)

«Γιάννη, δεν άφησες τον Θανάση στον Παναθηναϊκό»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο Nike Soho της Νέα Υόρκη για την παρουσίαση του signature shoe του Greek Freak κι ένας Έλληνας της ομογένειας εξέφρασε το... παράπονο του στον MVP του ΝΒΑ!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο βρέθηκαν σήμερα (15/7) στο Nike Soho της Νέας Υόρκης που... ντύθηκε στα γαλανόλευκα για χάρη του Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς!

Πριν από την είσοδο τους στο πολυκατάστημα της αμερικανικής μεγαλούπολης για την παρουσίαση του Zoom Freak 1, ο Γιάννης και ο Θανάσης υπέγραψαν αυτόγραφα στο souvlaki truck της εταιρίας souvlaki.gr stores, το οποίο εξασφάλισε η NIKE για την περίσταση και το μετέτρεψε σε Giannis' truck.

Ενώ, λοιπόν αποχωρούσαν ένας Έλληνας της ομογένειας απευθύνθηκε στον MVP του ΝΒΑ και του φώναξε «Τον πήρες κοντά σου, δεν τον άφησες στον Παναθηναϊκό! Καλά έκανες!», με τα αδέλφια να του χαμογελούν.

Θυμίζουμε πως έπειτα από δύο χρόνια στην EuroLeague, ο Θανάσης αφήνει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τα «Ελάφια» το οποίο θα του αποφέρει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα