Γκρίζλις - Ουόριορς 132-117

Φώτης Καρακούσης
Γκρίζλις - Ουόριορς 132-117

bet365

Το καλύτερο για το τέλος άφησε ο Τάιλορ Ντόρσεϊ ο Έλληνας γκαρντ πέτυχε 18 πόντους κόντρα στους Ουόριορς οδηγώντας τους Γκρίζλις στη νίκη με 132-117 επί των πρωταθλητών.

Με την μία ομάδα (Γκρίζλις) να μην έχει καμία πιθανότητα πρόκρισης στα playoffs και την άλλη (Ουόριορς) να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στη Δύση, ο μεταξύ τους αγώνας ήταν αδιάφορος όσον αφορά το αποτέλεσμα και έγινε ακόμα πιο αδιάφορος από την στιγμή που οι πρωταθλητές άφησαν εκτός τους Κάρι και Κάζινς. Απουσίες που εκμεταλλεύτηκαν οι... αρκούδες επικρατώντας με το εμφατικό 132-117, κλείνοντας έτσι με ωραίο τρόπο μια κακή χρονιά που τους έφερε στο 33-49, ενώ οι «πολεμιστές» έπεσαν στο 57-25.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Πρώτος σκόρερ για τους Γκρίζλις ήταν ο Κάρτερ με 32 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χολιντέι με 22 και Καμπόκλο με 21. Ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Τάιλορ Ντόρσεϊ με τον Έλληνα γκαρντ να ολοκληρώνει τον αγώνα με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως η ανταλλαγή του από τους Χοκς στους Γκρίζλις του έκανε πολύ καλό. Για τους ηττημένους ο Ντουράντ είχε 21, ο Τόμπσον 19 και μετά το χάος.

 

NBA Τελευταία Νέα