Θάντερ - Ρόκετς 112-111

Φώτης Καρακούσης
Θάντερ - Ρόκετς 112-111

bet365

Απίστευτο παιχνίδι στην Οκλαχόμα με τους Θάντερ με φοβερό buzzer beater του Πολ Τζορτζ να επικρατούν των Ρόκετς με 112-111 και να είναι στο χέρι τους η 6η θέση της Δύσης.

Μπορεί σήμερα όλο το βάρος να έπεσε στα τελευταία παιχνίδια των Ουέιντ και Νοβίτσκι μπροστά στους φίλους των ομάδων τους, αλλά στην Οκλαχόμα είχαμε μια απίστευτη ματσάρα. Εκεί οι Ρόκετς ήταν συνεχώς μπροστά με την διαφορά να φτάνει συχνά τον διψήφιο αριθμό, αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτο και για την ακρίβεια 1.8 πριν το τέλος, αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι Θάντερ. Οι... κεραυνοί με φοβερό τρίποντο του Τζορτζ επικράτησαν με 112-111 και έφτασαν στο 48-33 και πλέον για να μείνουν στην 6η θέση, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να νικήσουν στο τελευταίο παιχνίδι τους αδιάφορους καθώς είναι έτσι και αλλιώς πρώτοι, Μπακς. Από την άλλη οι... ρουκέτες έπεσαν στο 53-29 και θα πρέπει να περιμένουμε και την τελευταία αγωνιστική για να φανεί σε ποια θέση θα τερματίσουν, από την 2η έως την 4η.

Στα του αγώνα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, παρότι οι φιλοξενούμενοι έδειχναν στο μεγαλύτερο μέρος τους πως το ελέγχουν. Στο τέλος όμως μίλησε η έδρα που θεωρείται και από τις πιο δυνατές στο NBA και η νίκη πήγε στους γηπεδούχους. Για να γίνει αυτό αρχικά χρειάστηκε να αστοχήσει σε βολή ο Χάρντεν που μετρούσε ως εκείνη την στιγμή 12/12, στην συνέχεια ο Ουέστμπρουκ να δώσει την 10η ασίστ κάνοντας το 33ο φετινό του triple double και φυσικά να ευστοχήσει σε τρίποντο ο Τζορτζ δίνοντας την σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ουέστμπρουκ με 29 πόντους έχοντας επίσης 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με τον Τζορτζ να ακολουθεί με 27. Από τους ηττημένους ο Χάρντεν είχε 39, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Πολ με 24, αλλά στο τέλος είδαν τους γηπεδούχους να τους παίρνουν την μπουκιά από το στόμα.

 

NBA Τελευταία Νέα